Ga naar de inhoud

Het ene seizoen is het andere niet

In de afgelopen ronde hebben alle 4 externe teams verloren en tot nu toe staat alleen het 3e er redelijk goed voor.
Het 1e heeft een goede prestatie geleverd door zich vorig seizoen te handhaven en iedereen wist dat het dit seizoen zwaar zou worden om dit te evenaren.
Voorlopig ziet het er somber uit, maar een kat in het nauw maakt soms rare sprongen, dus wie weet.
Het 2e team voldoet dit seizoen niet aan de verwachtingen en staat net boven de streep voor degradatie. Hoe dit komt blijft een raadsel, omdat er op papier een sterk team meedoet, maar de resultaten blijven achter.
Het 3e deed mee voor promotie, maar door de nederlaag van gisteren, blijft handhaving het voornaamste doel en dat zal wel lukken.
Het 4e is door 2 nederlagen op rij uitgeschakeld voor de titel en speelt nu eigenlijk al de rest voor spek en bonen mee.
Halverwege de competitie zitten dus bijna alle teams in zwaar weer, maar eventuele handhaving hebben ze allemaal wel in eigen hand.
Vanwaar dit stukje?
Om er hopelijk voor te zorgen dat alle neuzen dezelfde richting opstaan en iedereen beseft dat het tijd wordt om punten te gaan pakken.
In het recente verleden heb ik eerder via onze site geprobeerd om iets bij de leden los te maken en de ervaring leert, dat het wel gelezen wordt en ieder op zijn of haar manier daarna een positieve draai probeert te geven aan het vervolg van de externe competitie.
Dat is ook mijn bedoeling: als een ieder aan het eind van de rit kan zeggen; ik heb er zelf alles aan gedaan en meer zat er niet in en dan zien we wel met zijn allen waar het schip strandt.
Elk team veel succes voor de rest van de competitie!

Geef een reactie

Advertenties geblokkeerd