Naar de inhoud springen

Voorzitter Schaakwoude blijft koploper en op titelkoers

Bauke had met wit de kans om de competitie nog spannender te maken, maar volgens eigen zeggen ging alles mis wat er mis kon gaan tegen de nummer 1 van de ranglijst en hierdoor blijft Gerben de te kloppen man.

Wopke lijkt weer helemaal de oude en tegen Folmer ging het lange tijd gelijk op in de partij, totdat Folmer een klein foutje maakte en Wopke aan het langste eind trok.

Auke kreeg eindelijk de kans om tegen zijn trainingsmaatje Jos te spelen en hij verloor de h pion om die vervolgens terug te winnen en optisch leek alles in evenwicht. De stukken van Jos stonden wel actiever en door een torenoffer ging Auke in 2 zetten mat.

Kees kwam tegen Johan C 2 pionnen voor, maar door taaie weerstand werd het uiteindelijk toch remise en ook in de partij tussen Wim en Klaas S werd de vrede getekend.

Hilbrand kon het niet bolwerken tegen Johan A en heeft een moeizaam seizoen.

Onderin deed Pé goede zaken door te winnen van mevrouw Hiemstra en Aps versloeg onze ere voorzitter A. Meijer en klimt zo langzaam weer omhoog.

Het 3e won met 6,5 – 1,5 van SCL 3 en blijft zo kans houden op de titel, hoewel DTK 2 de beste papieren heeft.

Vanavond is de topper in de Promotieklasse tussen Schaakwoude 1 en Philidor 3; bij winst is het 1e kampioen, komt allen!

Geef een antwoord

Advertenties geblokkeerd