Ga naar de inhoud

Schrambo heer en meester tijdens 18e onlinetoernooi

Op donderdag 15 oktober was het dan weer zo ver, het 18e onlinetoernooi van Schaakwoude. Tsja, de persconferentie van dinsdag zorgde er in ieder geval voor dat de interne competitieronde van deze avond niet doorging. Hoe het komende weken gaat, daar moet het bestuur nog over beslissen. Maar zo werd  last minute nog besloten om weer een onlinetoernooi op te starten. Tijdens de start van het toernooi waren er nog maar 7 deelnemers, maar dit liep gedurende het toernooi op tot 12 stuks.

Schrambo en Rover81 gingen het eerste half uur gelijk op, maar toen plaatste Schrambo een formidabele tussensprint, hij schoot naar de 20 punten en niemand kon hem volgen. Dat hij onderweg twee keer verloor van achtervolger Rover81 deerde hem niet. Hij werd uiteindelijk glansrijk eerste met 30 punten. Rover81 kwam tot 18 punten met een hijgend peloton in de nek. Crtorensma eindigde slechts een puntje achter hem. Onderin wist Aukethai 3 punten te pakken, waaronder een overwinning tegen Sterkeloper.

Of er volgende week weer een ronde komt is nog even afwachten, dat is aan het bestuur. Houd in ieder geval de website in de gaten.

Hierbij nog de top 5 met ditmaal zelfs kleurige bekers.

 

 

Advertenties geblokkeerd