Naar de inhoud springen

Friesian-Horse slaat driedubbelslag bij onlineschaak

De 22e, 23e en 24e editie van het onlinetoernooi bij Schaakwoude vonden plaats op donderdag 12, 19 en 26e november. Beide keren was de animo vrij laag, er waren namelijk respectievelijk 11, 10 en 6 deelnemers. Dat geeft wellicht aan dat of de interesse wegebt of dat er genoeg andere online mogelijkheden worden aangeboden. Maar het lage aantal spelers mocht de pret niet drukken, er werd namelijk volop op de 64 velden gestreden.

Op donderdag 12 november was de strijd ook erg spannend. Arendsoog16 leek de zege te gaan pakken. Maar in het laatste onderlinge duel wist Friesian-Horse arendsoog16 te kloppen en zo de titel op te eisen. Crtorensma wist met een ferme eindsprint de 3e plaatst te bereiken.

Op donderdag 19 november was het eentonig beeld Friesian-Horse was bijna ongenaakbaar en hij eindigde, ondanks een nederlaag in de eerste ronde, maar liefst 20 punten voor op de concurrentie. Arendsoog16 werd wederom tweede en Fedde_Verf werd verrassend derde.

Op donderdag 26 november  was het beeld ongeveer hetzelfde, Friesian-Horse draafde al snel naar een onoverbrugbare voorsprong. Rover81 pakte de tweede plaats en de derde plek ging naar Deventenaar Merzarati.

Volgende week is er in ieder geval geen onlineschaak bij Schaakwoude, dit omdat er dan een interne online pubquiz is. Wat er daarna gaat gebeuren met het onlineschaak bij Schaakwoude moet nog besproken worden.

Onderstaande nog de uitslagen van de bovenstaande rondes.

Advertenties geblokkeerd