Naar de inhoud springen

Week van de waarheid voor Schaakwoude 3 en 4

Op het moment van dit schrijven heeft nog geen 1 team van Schaakwoude zich veilig gepeeld.

Ons vlaggenschip heeft dit gelukkig in eigen hand en het 2e kon de kampioen aspiratie niet waar maken door gebrek aan topvorm.

Het 3e heeft, ondanks het ingediende bezwaar tegen de 2 punten aftrek, nog steeds een berg te beklimmen om niet te degraderen.

Het 4e heeft in principe redelijke papieren om niet te degraderen, maar is ook afhankelijk wat de overgebleven andere kandidaat nog resterend doet.

Na de hosanna stemming van vorig seizoen, is het dit seizoen een uiterst wisselvallige en teleurstellende gang van zaken extern, ook al spelen we nu hoger met 2 teams.

Partijen die glad gewonnen staan nog verliezen, remise aannemen bij een 3 – 4 tussenstand, spelers die vaak niet kunnen; kortom: het is het seizoen van net niet tot nu toe.

Vanwaar dit stukje zal de lezer denken?

Om iedereen een hart onder de riem te steken en bewust te laten worden, dat het deze week toch echt gebeuren moet, om dit seizoen tot een goed einde te brengen.

Vorig seizoen konden de teams die kampioen konden worden ook omgaan met de druk en hopelijk lukt dit nu ook in de strijd tegen degradatie.

Bij deze wens ik alle teams succes met de laatste loodjes, zodat we alsnog dit seizoen kunnen afsluiten met een happy end!

 

 

Geef een antwoord

Advertenties geblokkeerd