Naar de inhoud springen

10 jarigen in Finland

Gerben en Wietse hebben beide 4,5 punt na 8 ronden en zijn dus al zeker van een mooie 50% score, maar kunnen de laatste ronde nog een keer knallen.

Ronald is een kater aan het verwerken, maar niet van het bier. Na 5 uren geprobeerd te hebben om van een tienjarige te winnen, stond hij eindelijk op winst maar gaf toen pardoes een toren weg. Hij heeft na 8 ronden 3,5 punt.

Henk kreeg na zijn flitsende start 4 sterke spelers achter elkaar voor de kiezen en kon hierin geen potten breken. Hij staat na 8 ronden op 3 punten.

Catrinus en Menno hebben beide het hele toernooi goede tegenstanders gehad en hebben respectievelijk 2,5 en 2 punten. Morgen de laatste ronde waarna de heren nog vakantie gaan vieren in St. Petersburg. Onderstaand nog een overwinning van Wietse:

2 Reacties

  1. Wietse73 Wietse73

    Na een matige start, had ik het toernooi succesvol kunnen afsluiten. Voor het groepsbelang (we moesten een goedkopere veerboot halen) heb ik er in de laatste partij voor gekozen om in een gewonnen stand voor zetherhaling te kiezen. Winst was genoeg geweest voor een gedeelde eerste plaats in mijn ratinggroep.

Geef een antwoord

Advertenties geblokkeerd